Локална Самоуправа
 
 
 
Актуелни Вести и Соопштенија
 
Голем Богојавленски водосвет на градскиот базен во Кратово
20.01.2015

Вчера на 19.01.2015 година (понеделник) во 11 часот на Градскиот базен во Кратово, се изврши големиот Богојавленски водосвет. Пред повеќе од илјада присутни граѓани, повеќе млади момчиња скокнаа во осветените води на базенот, со цел да го фа ...

 
 
Известување за големиот христијански празник „Богојавление„-Водици 2015
16.01.2015

Ве известуваме дека по повод големиот христијански празник „Богојавление„-Водици< ...

 
 
Мал Божиќен Концерт ,,Химни на Рождество Христово 2015,,
08.01.2015

На 05.01.2015 (понеделник) по трет пат се одржа веќе традиционалниот Мал Божиќен концере ...

 
 
Првороденото бебе во 2015 во општина Кратово е машко
08.01.2015

Првороденото бебе во 2015 година во општина Кратово е машко. На 3 јануари (сабота) 2015 година на пол ...

 
 
Бадниково гранче - 5 Јануари (понеделник) 2015 год.
02.01.2015

На 5 јануари (понеделник) 2015 год. по повод Христовото раѓање „Божиќ& ...

 
 
Среќна Нова 2015 Година
30.12.2014

Согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ ...

 
 
Соопштение за јавност за извештај за стратегиска оцена на животната средина
30.12.2014

Се известува заинтересираната јавност дека општина Кратово во постапката за донесување на ЛУПД за изг ...

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 
 
 
Дополнителни Информации
 
 
Oпштина Кратово, изработка 2007. Сите права се задржани
Изработка и Хостирање: UnetInteractive