Category: News

шатев

(Makedonski) Во родниот град на револуционерот Павел Шатев ќе се одржи панихида

Во Кратово на 30-ти Јануари 2017 година (понеделник) од 11 часот, каде што е поставена спомен бистата на Павел Шатев, ќе се одржи панахида со што ќе се одбележи годишнината од смртта на познатиот...

crven krst

Поне

Sorry, this entry is only available in Macedonian.