Category: News

crven krst

Поне

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

viber 1

(Makedonski) 3-ти Декември, Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

По повод 3-ти Декември, Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, градоначалникот на Општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, заедно со в.д. директорката на ЈУ Центар за социјални работи, ги посетија штитениците од Одделението за...