Category: News

СОУ

(Makedonski) Заврши асфалтирање на неколку краци на улици во Кратово

Во селото Требеништа заврши почетната фаза „асфалтирање“ со цел изградба на спорски терен кој ќе биде наменет за повеќе видови на спорт. Средствата за асфалтирањето во износ од 1.500.000 денари целосно се издвоени од...