Категорија: Соопштенија

Известување 14.01.2014

По повод големиот христијански празник ,,Богојавление,,-Водици , на ден19.01.2014 година(недела), во 11.00 часот на Градскиот базен во Кратовоќе се изврши голем Богојавленски водосвет под покровителство на Градоначалник на општина Кратово. За најсреќниот следува награда-,,плазма,,...