Категорија: Соопштенија

infor

С о о п ш т е н и е

Општина Кратово Ве информира дека на ден 20.07.2017 (четврток) со почеток од 04.30 часот до 08.00 часот ќе се спроведе авионско третирање против комарци во 2017 година на територијата на општина Кратово. Со третирањето...

19021713_1938847573058249_922531750_n

СЕ БАРААТ !!! МЛАДИ ЛУЃЕ ЗА ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМНИШТВО ВО ТУРИЗМОТ

СЕ БАРААТ !!!  МЛАДИ ЛУЃЕ ЗА ОБУКА ЗА ПРЕТПРИЕМНИШТВО ВО ТУРИЗМОТ Здружението „Регионален центар за соработка  СПЕКТАР“ – Крива Паланка,  испраќа покана до сите млади луѓе, кои се заинтересирани за отпочнување на сопствен бизнис...

clip_image002

ЗАВРШЕН НАСТАН ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ОПШТИНСКО КОРИСНА РАБОТА – ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ“

Општинa Кратово Ве поканува на ЗАВРШЕН НАСТАН ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ОПШТИНСКО КОРИСНА РАБОТА – ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ“ Промоција на реализираните активности 22.03.2017година 13.00 часот Мултимедијален центар (Кино сала) – Кратово Опшина Кратово во...