Category:

111

(Makedonski) Започна 23-тата Меѓународна Детска Ликовна Колонија „Лазар Софијанов“ Кратово

Почитувани, На ден 13.06.2016 година (понеделник) во организација на ЈОУ Дом на културата ,,Лазар Софијанов,, Кратово, започна 23-та мегународна детска ликовна колонија ,,Лазар Софијанов,, Кратово 2016 година. На колонијата учествуваат учесници од Сокобања Р.Србија,...