Месечна архива: мај 2009

Доброволци на мировен корпус повторно во Кратово

Почитувани граѓани, Општина Кратово во соработка со Мировниот корпус и оваа година организира сместување на доброволци во семејства-домаќини во општина Кратово. Доброволците ќе пристигна на 13 септември а ќе останат до 27 ноември кога...