Месечна архива: јуни 2009

ИЗЛОЖБА 08.06.2009

Музејот на град Кратово има чест да Ве покани на отварањето на  изложбата “Војводата Славчо Абазов (1883-1928)”. Изложбата ќе ја отвори д-р Зоран Тодоровски, дитектор на Државниот архив на Република Македонија. Изложбата ќе се одржи...

“Акција за Европа”-НАШИТЕ ЕВРОПСКИ ПРИЈАТЕЛИ

Во рамките на проектот Акција за Европа, ФИООМ во соработка со МЦЕО, МОФ и ЗГ  Регионален центар за одржлив развој Кратово организира отворен настан под слоганот – НАШИТЕ ЕВРОПСКИ ПРИЈАТЕЛИ. Целта на настанот е...