Месечна архива: јули 2014

Средби за дружење со актерите

Во рамките на Денови на МНТ во Кратово предвидени се и средби за дружење со дел од актерите и тоа со Весна БејбиПетрушевска во сабота на 12.07.2014 год. во Хотел Кратис во 18 часот,...

Соопштение : Претставата ,,Свадбата на Фигаро ,, се одложува за на 16.07.2014 (среда)

Соопштение Претставата ,,Свадбата на Фигаро,, како дел од манифестацијата ,,Денови на МНТ во Кратово,, којa беше предвидено да се одржи на 14.07.2014 (понеделник), поради прогласувањето на овој ден за Ден на жалост во Р.М....

Форуми во заедницата

УЧЕСТВУВАЈ во донесувањето на одлуки во твојата општина Прва сесија на форумите во заедницата во општина Кратово – Тема:,, Води и третман на отпадни води,, Цел на форумот: Со вклучување на јавноста да се...