Месечна архива: октомври 2015

Изложба на накит во Кратовскиот крај

Музеј на град Кратово Ве поканува на ИЗЛОЖБА на накитот во Кратовскиот крај Изложбата ќе ја отвори д-р Зоранчо Малинов 02.10.2015 год. (петок) во 11 часот – Музеј на град Кратово