Месечна архива: октомври 2018

logo3

Промотивен настан – Ресурсен Центар на родители на деца со посебни потреби

Здружението Ресурсен центар на родители на деца со посебни потреби во Вторник 31.10.2018 год оддржа Промотивен Настан во просториите на Општинската сала во Општина Кратово со почеток во 12:00 часот. Ресурсниот Центар е замислен како национален родителски сервис кој ќе служи на други...

infor

Повик до сите спортски здруженија и клубови

Почитувани, Ве известуваме дека Општина Кратово е во фаза на изготвување на програмите за 2019 година, меѓу кои и програмата за спорт. Во таа насока, јавно се повикуваат сите спортски друштва (здруженија, клубови), кои...