Годишна архива 2020

infor

Оглас за Набавка на возило-метларка за чистење на улиците во Кратово

Република Северна Македонија Проект за подобрување на општинските услуги (MSIP) MSIP-SH-MUN-KRAT-02-20 Овој Повик за поднесување на понуди ја следи општата објава за набавки за овој проект објавена во изданието на UN DevelopmentBusiness со бр....

_DSC0291

Изложбата и јавната презентација на студентските проекти изработени на тема „Визии, стратегии, концепти и проекти за развој на градот Кратово“

Фотографии од отворањето на Изложбата и јавната презентација на студентските проекти изработени од предметот Урбанистичко обликување 2 (Архитектонски факултет Скопје / Faculty of Architecture, UKIM)на тема „Визии, стратегии, концепти и проекти за развој на...

bogojavlenie kratovo 2020

Водици 2020 во недела на Градскиот базен

По повод големиот Христијански празник Богојавление (Водици), на ден 19.01.2020 година (недела), на Градскиот базен во Кратово со почеток во 11ч, од страна на клирот од Кумановско осоговската епархија на МПЦ ОА ќе се изврши Богојавленски Водосвет...