Месечна архива: февруари 2020

infor

Оглас за Набавка на возило-метларка за чистење на улиците во Кратово

Република Северна Македонија Проект за подобрување на општинските услуги (MSIP) MSIP-SH-MUN-KRAT-02-20 Овој Повик за поднесување на понуди ја следи општата објава за набавки за овој проект објавена во изданието на UN DevelopmentBusiness со бр....

_DSC0291

Изложбата и јавната презентација на студентските проекти изработени на тема „Визии, стратегии, концепти и проекти за развој на градот Кратово“

Фотографии од отворањето на Изложбата и јавната презентација на студентските проекти изработени од предметот Урбанистичко обликување 2 (Архитектонски факултет Скопје / Faculty of Architecture, UKIM)на тема „Визии, стратегии, концепти и проекти за развој на...