Месечна архива: јули 2021

IMG_9663

Општина Кратово ги награди највредните, најуспешните ученици

Највредните и најуспешните поединци, учениците кои учествувале на бројни општински, регионални и државни натпревари и покажале одлични резултати, Градоначалникот на општина Кратовo д-р Љупчо Бојаџиев ги награди со дводневна екскурзија. Патувањето на 20 ученици...

Prijava

ЈАВЕН КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

ПОПИС НА НАСЕЛЕНИЕТО, ДОМАЌИНСТВАТА И СТАНОВИТЕ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2021 ГОДИНА   ЈАВЕН КОНКУРС ЗА  АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ  Врз основа на член 7 од Правилникот за утврдување на начинот...

infor

Решение за свикување на 62 седница на Совет на општина Кратово

Ја свикувам 62 седница на Советот на општина Кратово која ќе се оддржи на ден 21.07.2021 година (среда) во салата на Музеј на град Кратово со почеток во 11 часот. За седницата го предлагам следниот: ДНЕВЕН...

Јавно Приватно Партнерство

КРИМ АЛИЈАНСА ЗА ЈПП ДОНИРАШЕ ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ИЗГРАДБА НА ФОТОНАПОНСКА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА

Денес 08.07.2021 година (четврток) C.R.E.A.M – Алијанса за ЈПП – Заедница за реализација на Европската помош во просториите на Општина Кратово донираше Проектна документација за изградба на Фотонапонска Електроцентрала каде што носител на проектот...