Министерката за култура денеска во посета на Кратово

Денеска понеделник (30.06.2014 год.) во 10 часот, Министерката за култура Елизабета Канческа – Милевска е во работна посета во Кратово, каде заедно со Градоначалникот Мите Андоновски ќе ги промовира петте (5) целосно конзервирани и реставрирани дуќани во старата чаршија во нашиот град.

Изјавите за медиумите е предвидено во 11 и 15 часот.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin