Курс за пливачи и непливачи

crvenkrst230(1)
Општинската организација на Црвен Крст – Кратово организира курс за пливачи и непливачи од траење од 20 часа (распоредени во 10 дена) наГрадскиот базен во Кратово. Курсот започнува од 30 јуни (понеделник) 2014 год.

Уплатата од 500 ден. се врши на сметка на ООЦК Кратово: 320 1000049864 80 ЦКБ.

Пријавување на сите заинтересирани кандидатите се врши во Црвен Крст Кратово кај лицето Нада Кузмановска.

Курсот ќе го води инструктор проф. Никола Јосифовски.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin