„Лесновските ѕвона“ 7 јуни (сабота) 2014 Кратово

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Советот на манифестацијата „Лесновските ѕвона“ во чест на македонскиот поет Чедо Јакимовски, Ве поканува на Осмата Поетска Средба која ќе се одржи на 7 јуни (сабота) 2014 год.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin