Изложба на слики на Јовица Ивановски во Музеј на град Кратово

1962845_4049004320365_985648187_n-1-620x264

Музеј на град Кратово во соработка со Центар за култура ,,Трајко Прокопиев,, од Куманово Ве поканува на :Изложба на слики на Јовица Илиевски по повод 20 години ликовно творештво.Изложбата ќе се отвори на 15.04.2014 (вторник) во 12.30 часот во ликовниот салон на Музеј на град Кратово.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin