ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ,,,МАКЕДОНСКИ ПРАЗНИЦИ И ПРАЗНИЧНИ ОБИЧАИ,, ВО МУЗЕЈ НА ГРАД КРАТОВО

Музеј на град Кратово

Ве поканува  на :

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ,,МАКЕДОНСКИ ПРАЗНИЦИ И ПРАЗНИЧНИ ОБИЧАИ,,  од проф.д-р. Марко Китевски, додека    промотор ќе биде проф. д-р. Илија Велев.

Промоцијата ќе се одржи на 10.04.2014 (четврток) во Галеријата на Музеј на град Кратово со почеток од 12. 30 часот.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin