Во недела на ТВ Сител премиерно ќе се емитува документарниот филм за Кратово и кратовчани

Почитувани,

Документарниот филм за Кратово и кратовчани кој екипата на ТВ Сител во соработка со Општина Кратово го снимаше во текот на месец февруари , премиерно ќе се емитува на 30.03.2014 год.(недела) во 21.00 часот.

Филмот претставува еден осврт кон културата, историјата и традицијата на градот Кратово.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin