Патрон празник на Средното општинско училиште ,,Митко Пенџуклиски,,

Почитувани,

На ден 17.02.2014 година(понеделник) во просториите на мултимедијалниот центар(кино сала) со почеток од 17.00 часот ќе се одржи свечена програма по повод одбележување на патрониот празник на СОУ,,Митко Пенџуклиски,, – Кратово.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin