Изложба 03.03.2014

Почитувани,

Во организација на Музејот на град Кратово и Центар за култура Бели мугри- Кочани на ден 04.03.2014 год.(вторник) со почеток во 12.30 часот во ликовниот салон при Музеј на град Кратово ќе биде отворена изложбата под наслов ART-варијации.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin