Градот Кратово се здоби со благодарница

CaptureГрад Кратово се здоби со благодарница од страна на Македонската православна црква-ОА ,,Свети маченик Ѓорѓи Кратовски,, Фармингтон Хилс, Мичиген, САД за негување на ликот и делото на светиот маченик Ѓорѓи Кратовски и зачувување на христијанската традиција.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin