“Акција за Европа”-НАШИТЕ ЕВРОПСКИ ПРИЈАТЕЛИ

Во рамките на проектот Акција за Европа, ФИООМ во соработка со МЦЕО, МОФ и ЗГ  Регионален центар за одржлив развој Кратово организира отворен настан под слоганот – НАШИТЕ ЕВРОПСКИ ПРИЈАТЕЛИ.

Целта на настанот е приближување на пошироката јавност до ЕУ како и зголемување на јавната подршка за пристап на Р.Македонија кон европското семејство. На настанот ќе присуствуваат а воедно свое обраќање ќе имаатН.Е.г-дин Дариуш Карол Бахура, амбасадор на Полска, г-ѓа Сузан Боне, Амбасада на Сојузна републиак Германија и градоначалникот на општина Кратово г-дин Мите Андоновск

facebooktwittergoogle_pluslinkedin