Доброволци на мировен корпус повторно во Кратово

Почитувани граѓани,

Општина Кратово во соработка со Мировниот корпус и оваа година организира сместување на доброволци во семејства-домаќини во општина Кратово. Доброволците ќе пристигна на 13 септември а ќе останат до 27 ноември кога заминувааат во други градови и села во Р.Македонија.

Повеќе информации и апликација за семејство-домаќин може да добиете во канцеларијата за ЛЕР, контакт Радмила Стојкова Китанова.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin