Ликовна изложба и литературно читање

Во галеријата за детски ликовни творби при ЈОУ Дом на култура „Лазар Софијанов“ Кратово на ден 23.02.2016 година (вторник) во 13 и 30 часот во чест на Свети Ѓорѓи Кратовски светилник и закрилник на Кратово ќе се одржи

ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА И ЛИТЕРАТУРНО ЧИТАЊЕ

facebooktwittergoogle_pluslinkedin