Малински Фото Фестивал во недела во Кратово

13173711_814416391991843_6379490873998330262_nФото клубот Куманово има чест по трет пат да Ве покани на првиот фестивал на фотографија во Македонија „Малински Фото Фестивал“ кој започнува на 21.05.2016 година во 12 часот во НУЦК „Трајко Прокопиев“ Куманово, а наредниот ден 22-ри мај (недела) 2016 година фестивалот продолжува и во Општина Кратово.


Програма на фестивалот за 22.05.2016 год. (недела):

12:00-12:30 ч. Дом на култура „Лазар Софијанов“

  • тема: Клупска изложба на ФК Крагујевац продолжување на традицијата 

12:30-13:00 ч. ОУ Музеј на град Кратово

  • тема: Меѓународна изложба „Play“

13.15-13:45 ч. Центар за одржлив развој Кратово

  • тема: Меѓународна излижба „Motion“
facebooktwittergoogle_pluslinkedin