ПРОГРАМА „ЗЛАТНИ ДЕНОВИ – КРАТОВО 2016“

Флаер Златни Денови 2016
ПЕТОК 08.07.2016
20:30 Градски Плоштад
 • ЕТНО ГРУПА МОНИСТРА
 • ЅВЕЗДИЧКИ И ЅВЕЗДИ ОД ПИНК
 • НАЈ МАК ФОЛК ХИТОВИ
 • (Ефто Пупиновски, Кате – Нели ти реков, Миле Кузмановски, Елена Георгиева, Круме Спасовски, група Фортуна)
 • ДАНИ ДИМИТРОВСКА
 • ТАЈЗИ И СПЕЈКО
  00:30 Дискотека Базен
  ALL NIGHT PARTY
  DJ ZAK, NANO, HANA, DJ KOX
САБОТА 09.07.2016
18:00 Градски Плоштад
 • ЕВРОПСКИ ТАМБУРАШКИ ФЕСТИВА
 • Т РИО ГРАНДЕ
 • ЅВЕЗДИЧКИ И ЅВЕЗДИ ОД ПИНК
 • ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ
 • РИБЉА ЧОРБА
  00:30 Дискотека Базен
  ALL NIGHT PARTY
  DJ ZAK, NANO, HANA, DJ KOX
НЕДЕЛА 10.07.2016
11: 30 Градски плоштад
facebooktwittergoogle_pluslinkedin