Шопска свадба 2016

Здружението за уметност, култура и заштита на културното наследство „Етно Ризница“ од Куманово под покровителство на Градоначалникот на Општина Кратово ја организира ШОПСКА СВАДБА 2016.

Манифестацијата ќе се одржи на 24-ти (сабота) и 25-ти (недела) Септември 2016 година на локалитетот Камени кукли во село Куклица.

Агенда за Шопска свадба 2016:

etno-riznica

facebooktwittergoogle_pluslinkedin