Изложба на карикатури

Во чест на културната манифестација „Шопска свадба-2016“, Музеј на град Кратово во соработка со РЗР „Патник“ Крива Паланка организира изложба на карикатури на тема

„СНАА-СВЕКРВА“

24.09.2016 година (сабота) почеток 19 часот

Изложбен салон на Музеј на град Кратово

facebooktwittergoogle_pluslinkedin