• Општина кратово ► News

(Makedonski) Хуманитарната акција за донирање на зимници и храна во рамиките на општинскиот проект „Заедно сме посилни“ успешно завршена

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin