ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ, ДА ДОНИРАМЕ!

Давид С. од Кратово има 12 години и боледува од тумор на левото колено. На Давид му е потребна нашата помош за да може да го продолжи лекувањето во странство.

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ, ДА ДОНИРАМЕ!

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ДАВИД ДА ИЗЛЕЗЕ КАКО ПОБЕДНИК ОД ОВАА БИТКА!

ДА ПОМОГНЕМЕ ДА СЕ СПАСИ ЕДЕН ДЕТСКИ ЖИВОТ

СМЕТКА ЗА ДОНАЦИJA: 320500021549404 Централна Кооперативна Банка АД Скопје Билјана Китановска

БРОЕВИ ЗА ДОНАЦИЈА:

075/143 – 480                                 077/143 – 480                                  070/143 -173

facebooktwittergoogle_pluslinkedin