Изложба – Уметниците во чест на Св.Ѓорѓи Кратовски

Четврток (23.02.2017 година) во Ликовниот салон на Музеј на град Кратово со почеток во 11 часот во чест на Светиот новомаченик Ѓорѓи Кратовски ќе се одржи Изложба на повеќе уметници.

DSC_0476

facebooktwittergoogle_pluslinkedin