ЗАВРШЕН НАСТАН ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ОПШТИНСКО КОРИСНА РАБОТА – ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ“

Општинa Кратово

Ве поканува

на

ЗАВРШЕН НАСТАН ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ОПШТИНСКО КОРИСНА РАБОТА – ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ“

Промоција на реализираните активности

22.03.2017година 13.00 часот

Мултимедијален центар (Кино сала) – Кратово

Опшина Кратово во рамките на програмата „Општинско корисна работа“ во соработка со
UNDP (Програма за развој на Обединетите Нации), Агенција за вработување на РМ и Министерството за труд и социјална политика од 15.09.2016 до 15.03.2017 година го реализираше проектот „Зедно сме посилни“ кој опфати повеќе активности од областа на социјалната заштита.

Со цел промоција и презентација на реализираните активности Ве покануваме на ден  22.03.2017 година (среда) со почеток од 13 часот во Мултимедијалниот центар во Кратово да бидете дел од Завршниот настан на овој проект.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin