Златни денови Кратово 2017 (30.06-02.07)-фото

Четврта година по ред во Кратово се одржаа „Златни денови“ каде што градот на кулите и на мостовите беше домаќин и организатор на еден од најзабавните фестивали на музика и култура.

Златните денови и оваа година беа полн погодок. Изминатите дена Кратово беше центар на сите случувања, позитивна атмосфера и енергија на сцена. Популарните музички имиња викендов можеа да се видат на сцената забавувајќи ги присутните.

Златни денови 2017 (01.07.-сабота)

Златни денови 2017 (30.06.-петок)

facebooktwittergoogle_pluslinkedin