И З В Е С Т У В А Њ Е

И З В Е С Т У В А Њ Е

Општина Кратово ги известува граѓаните дека се одложува закажаната авионска дезинсекција против комарци која што беше закажана за утре, четврток (20.07.2017 година).

Граѓаните ќе бидат дополнително известени за датумот и времето на авио-третирањето против комарци на тертиторијата на општина Кратово, а со тоа и пчеларите кои треба навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

logo

19.07.2017 год.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin