ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ,,КРАТОВСКИ МАЈТАПИ“-„КОЈ ЌЕ ДОЈДЕ ПИШМАН ЌЕ БИДЕ – КОЈ НЕМА ДА ДОЈДЕ – ПОГОЛЕМ ПИШМАН КЕ БИДЕ“

 

Петок, 1-ви Септември 2017 година, во 12 и 30 часот, во изложбениот салон на Музеј на град Кратово ќе се одржи промоција на книгата на авторот Мишо Доневски насловена како„Кратовски мајтапи“. 


Promocija na kniga

facebooktwittergoogle_pluslinkedin