Посета на полскиот амбасадор во ЈОУДГ „Царка Андреевска“ Кратово

Потпишување на Записник за прифаќање на договорот: Обновување на санитарни простории и замена на столарија на приземје во ЈОУДГ „Царка Андреевска“ Кратово, помеѓу Градоначалникот на Општина Кратово д-р Љупчо Бојаџиев и Амбасадорот на Република Полска во РМ Јацек Мултановски

 24139235_10154923301185927_389970718_o 24167588_10154923301165927_1781505120_o 24139145_10154923301125927_363918649_o 24169378_10154923301150927_104901006_o 24197096_10154923301255927_1905491130_o

facebooktwittergoogle_pluslinkedin