Известување

logoСе известуваат граѓаните на општина Кратово дека Градоначалникот д-р Љупчо Бојаџиев, утре (среда) 29.11.2017 година нема да врши прием на странки, поради претходен закажан работен состанок.

Доколку имате потреба да закажете прием кај Градоначалникот или за некои други дополнителни информации јавете се на телефонскиот број 031/ 481 202.

Со почит,

facebooktwittergoogle_pluslinkedin