• Општина кратово ► News

(Makedonski) Средба на Градоначалникот д-р Љупчо Бојаџиев со Амбасадорот на Р.Словенија во РМ проф. д-р Милан Јазбец

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin