Ново осветлување во центарот на градот

Осветлен е Плоштадот во градот и двата 6 вековни борови сместени во центарот на градот односно во местото викано „Карши бавча“  – следува осветлување на двата моста во центарот на градот и турскиот затвор. Општина и градоначалник во корист на граѓаните и многу други проекти во наредниот период за подобар живот во Кратово.

0-02-05-6b150ff2dc1d6b5a84b4e98e9394370efacf52aecd3ea760b042cc650969c964_full 0-02-05-33127866e38bc8d8b7e84b0811f819414bee6263aa86f876d6c00c619c6a3b54_full 0-02-05-a9320110c4baef85e8b556b907fe0d2d06b66af4707fcc8cb9bbf8d5ed158a93_full 0-02-05-dd654d8f575035cceb12f661eaee5ae600365b1a40721be1e83612b9354ae707_full

facebooktwittergoogle_pluslinkedin