Средба на Градоначалникот д-р Љупчо Бојаџиев со извршниот претседател на „Генезис рисорсис“

Градоначалникот на општина Кратово д-р Љупчо Бојаџиев во неговиот кабинет денеска оствари средба со извршниот претседател на австралиската компанија „Генезис рисорсис“ со г-дин Еди Панг

genezis-gradonacalnik gradonacalnik 19.12.2017

facebooktwittergoogle_pluslinkedin