• Општина кратово ► News

(Makedonski) Средба на Градоначалникот д-р Љупчо Бојаџиев со извршниот претседател на „Генезис рисорсис“

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin