ИЗВЕСТУВАЊЕ за прекин во водоснабдувањето

Се известуваат граѓаните декa поради настанат дефект во текот на ноќта (пукање на главна цевка во Царина Маала) во текот на денот, 22.02.2018 година (четврток) без водоснабдување ќе останат следните места: Царина маала, Зорле маала, Цигански Лозја и с.Железница.

Дефектот во текот на денот ќе биде отклонет, соопштија од СИЛКОМ ДООЕЛ Кратово.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin