Врачени благодарници на средношколците кои земаа активно учество во одбележувањето на патрониот празник на ден 24-ти февруари

Денеска Градоначалникот на општина Кратово д-р Љупчо Бојаџиев ги прими волонтерите-средношколци од СОУ “Митко Пенџуклиски” кои што дадоа свој допринос во одбележувањето на патрониот празник “Св. Ѓорѓи Кратовски” и Тодорова сабота заедно со нивните ментори професор Младен Мицевски и Анита М. Јанева на кои им беа врачени благодарници во чест на успешна реализација.

image1 IMG_1389 IMG_1368 image4 image2

facebooktwittergoogle_pluslinkedin