• Општина кратово ► News

(Makedonski) Врачени благодарници на средношколците кои земаа активно учество во одбележувањето на патрониот празник на ден 24-ти февруари

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin