Известување-утре прекин во водоснабдувањето

Почитувани граѓани,
Ве известуваме дека во текот на утрешниот ден 13.03.2018 година (вторник) во период од 09 до 14 часот ќе има прекин во водоснабдувањето.  
Прекинот во водоснабдувањето во некои делови во градот е поради интервенција на дефект на главна линија најавија од „Силком“ ДООЕЛ Кратово.
Без вода ќе останат граѓаните од Царина Маала, Зорле маало, м.в Млачки пат и Цигански Лозја.
facebooktwittergoogle_pluslinkedin