• Општина кратово ► News

(Makedonski) ГАСТРОМАК СЕ ЗАБЛАГОДАРУВА НА ОПШТИНА КРАТОВО И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ Д-Р ЉУПЧО БОЈАЏИЕВ ЗА НЕСЕБИЧНА ПОДДРШКА ВО ОДНОС НА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НАТПРЕВАРОТ БУДВА 2018.

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin