Музичко поетска вечер во сабота во Кратово

По повод Европската година на културното наследство 2018, Здружението „Извор“ од Кратово го реализира проектот „Музичко поетски караван“ финансиски поддржан од Делегацијата на Европската Унија.

Чест ни е да Ве поканиме да присуствувате на музичко поетската вечер која ќе се одржи на ден 23.06.2018 година (сабота) пред платото на Домот на културата „Лазар Софијанов“ во Кратово со почеток од 20.00 часот.

Го очекуваме Вашето присуство.

Со почит,

Здружение „ИЗВОР“ Кратово

Агенда за настанот превземи овде

Музичко поетски караван

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedin